Dupa o vara plina de evenimente, offline-ul scade in intensitate in materie de divertisment, in favoarea online-ului.

Desigur, cei dornici de timp liber altfel decat pe internet au parte si in perioada de toamna de multe variante – festivaluri culturale si de film, evenimente culinare, concerte etc.

Ideal este sa se aleaga in mod echilibrat, pentru experiente complete de divertisment offline si online.

Pe internet, distractia este… mai comoda. Ai totul la indemana si o multime de oportunitati in aceasta perioada. Se remarca platformele de streaming video cu filme si seriale, care anunta foarte multe noutati exclusive.

Unele dintre cele mai indragite seriale revin cu noi sezoane, iar alte productii sunt gata sa cucereasca publicul.

Romanii au parte de servicii avantajoase in acest domeniu, cu multe optiuni de filme si seriale, tocmai pentru ca in prezent 4 platforme de top la nivel international se promoveaza activ pe piata locala.

Daca in trecut singurele optiuni erau Netflix si actualul HBO Max (anterior HBO Go), acum romanii sunt invitati sa se aboneze si la platformele Disney Plus si Prime Video.

Printre serialele de succes de la care se asteapta sezoane noi putem aminti Outer Banks, Sex Education, You sau Squid Game.

Jocuri pe internet, de pe orice dispozitiv

Pasionatii de jocuri video pot descoperi noi lansari in ultima perioada pentru console, PC si smartphone. Distractia din sezonul rece poate include si jocuri de cazinou online, de la sloturi la jocuri de masa din live casino, precum ruleta sau blackjack.

Cele mai populare raman insa celebrele jocuri aparate, cunoscute si sub numele de pacanele. Astfel de sloturi se pot juca online atat in variantele gratuite, cat si pe mize reale, cu eventuale castiguri.

Este important sa fie alese insa doar platforme de cazinou online care detin licenta locala acordata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Cele mai multe jocuri – de la jocuri video clasice la jocuri de cazinou – se pot experimenta atat pe laptop/desktop, cat si pe dispozitive mobile.

Cum te mai poti distra pe internet?

Tot mai multe evenimente de orice fel sunt mai nou transmise online, nu doar la TV.

In prim-plan se afla desigur sportul, cu meciuri de fotbal din cele mai importante campionate nationale din Europa, dar si fel de fel de alte sporturi si competitii nationale si internationale. Se pot urmari online si diverse concerte, evenimente culturale etc..

Multe branduri din diverse domenii incep sa fie mai active in Social Media, unele propun adevarate provocari pentru public, oferind premii si ajutand la crearea unui continut de calitate in materie de divertisment inedit.

Pe retelele sociale, chiar si branduri considerate in trecut foarte serioase (de exemplu, din domeniul financiar – bancar) s-au deschis catre public, au o atitudine prietenoasa si se implica activ in crearea de continut placut si, uneori, chiar util.

Astfel, au aparut online mini-seriale sponsorizate de anumite marci, dar care dincolo de promovare, reusesc sa aduca publicului o forma de distractie cu adevarat apreciata, in stil modern.